We kunnen eindelijk leuk nieuws brengen! Na een lange onderbreking voor de volwassenen en enkele proefsessies voor de jongeren (11+), hebben we beslist om de trainingen voor iedereen opnieuw te hervatten. We doen dit uiteraard volgens de actuele richtlijnen van de overheid.

Voor de volwassenen betekent dat voorlopig dat er slechts aan groepjes van 3 personen les gegeven zal worden. Om toch enige flexibiliteit te bieden, voorzien we de ruimte om simultaan twee groepen te laten trainen. Jongeren mogen in groepjes van 10 trainen, zoals dat voorheen ook al was.

Om alles vlot te laten verlopen, dien je je vanaf nu online in te schrijven op de trainingen. Je kan reeds voor de komende maand trainingen reserveren. Via deze knoppen kan je het reservatieformulier bereiken:

De komende weken zullen we deze aanpak evalueren, zodat we gaandeweg kunnen bijsturen. Het is dus mogelijk dat we het aanbod, locatie of de tijdstippen nog wijzigen in functie van de vraag. Hou zeker de website of Facebookpagina in de gaten om steeds op de hoogte te blijven.

Heb je een vraag of opmerking? Je mag ons steeds contacteren.