Naast de reguliere trainingen voor kinderen en volwassenen bieden we ook workshops aan in allerlei vormen. Je kan bij ons terecht voor onder andere:

  • sportdagen en -kampen,
  • initiatielessen,
  • teambuildings,
  • cultuur- en themadagen,
  • privélessen,

Van lagere school tot universiteit, capoeira is een uitstekende sport om jouw leerlingen kennis mee te laten maken. Ook in het bedrijfsleven is capoeira een leuke activiteit om aan werknemers of collega’s aan te bieden.

Privélessen

Wil je capoeira op je eigen tempo leren en passen de wekelijkse lessen niet in jouw drukke agenda? In dat geval is een reeks privélessen misschien de oplossing. Zowel fysieke trainingen capoeira als muzieklessen berimbau kunnen in een aangepast programma worden aangeboden.

Lesgevers

De lesgevers van Capoeira Leuven hebben elk minstens 15 jaar ervaring in capoeira en begeleidden al tal van workshops voor heel wat bedrijven en organisaties over heel Vlaanderen. Dankzij het uitgebreide netwerk van Grupo Internacional Mundo Capoeira waar we als Leuvense club deel van uitmaken, hebben we steeds verschillende ervaren lesgevers ter beschikking.

Contacteer ons

Heb je een leuk project waarbij je capoeira wil betrekken? Vertel er ons alles over via onderstaand formulier, dan nemen we spoedig contact met je op.

Capoeira 4 You

Palitão organiseert ook op zelfstandige basis workshops en initiatielessen onder het merk Capoeira 4 You. Met een opleiding in lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen én een jarenlange ervaring als docent in het secundair en hoger onderwijs, kan je steeds rekenen op een kwalitatieve workshop. Wil je meer weten over Capoeira 4 You, neem dan een kijkje op de website.